Prijzen

Bijzondere Corona - Reservatieregeling 

De komende weken verwelkomen we in B&B De Meren telkens maar één bubbel per keer. Op die manier blijft het hier veilig en toch aangenaam logeren. Reserveren kan voorlopig enkel per telefoon op 016 56 99 82 of 0478 21 82 36 of per mail naar info@demeren.com. Op die manier kunnen we onze bezetting zelf sturen. Jullie blijven wel heel erg welkom, bubbel per bubbel... 

Bij B&B De Meren zijn er verschillende prijzen voor dubbele en single kamers. De prijs kan variëren naar gelang de periode waarin je komt logeren. Contacteer ons voor de beschikbaarheid van de kamers en de prijs voor de datum die jij verkiest.

Extra informatie

Al onze prijzen zijn per nacht en per kamer en inclusief een uitgebreid ontbijt.

Kinderen tot 3 jaar slapen gratis op de kamer van de ouders. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen op de kamer van de ouders slapen mits een supplement van € 15,00. Kinderbedje of plooibed zijn inbegrepen. Voor een extra volwassene op de kamer wordt € 30,00 aangerekend. Ontbijt, extra plooibed, bed- en badlinnen zijn in deze prijs inbegrepen. Maximum 1 extra bed per kamer.

Annulatievoorwaarden

Tot 14 dagen voor de dag van aankomst is een annulatie gratis. Tot 7 dagen voor de dag van aankomst wordt 50% van het totale bedrag aangerekend. Bij een annulatie binnen de 24 uur voor aankomst of een 'no show' wordt 100% oftewel het volledige bedrag van het verblijf aangerekend.

Prijzen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x