Feest in Aarschot

Events

Aarschot heeft heel wat tradities die je echt eens moet meegemaakt hebben.

Zo denken we bijvoorbeeld aan de Sint-Rochus verlichting (rond 15 augustus) waarbij de hele stad wordt verlicht door kaarsjes. Of het Middeleeuws kampement van de Orde van de Hagelanders. Drie dagen lang worden de Middeleeuwen door de Orde weer tot leven gewekt in het prachtige decor van het Elzenhof park.

Het Gasthuis

Aarschot heeft een eigen bioscoop UGC en een zeer actief Cultureel Centrum: Het Gasthuis. Het Cultureel Centrum heeft een uitgebreid programma met voor elk wat wils en op zondag is er steeds een gezellige kunstbabbel. 

Onze favoriet is het jaarlijks terugkerende Boze Wolf figurentheaterfestival in maart/april. Dit festival biedt prachtig figurentheater voor jong en oud. Absoluut betoverend...

Festivalitis

Hét evenement van de streek is zonder twijfel het Rock Werchter festival eind juni. Een must voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Voor hen die 4 nachten in een tentje liever aan zich laten voorbijgaan is De Meren een prima plek om even op adem te komen. Een lekkere douche, een prima bed en een stevig ontbijt doen wonderen tijdens zo'n festival.

Snel zijn is de boodschap, het Werchterweekend is steeds razendsnel volzet!

Links:

Feest in Aarschot

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x