Lekker uit eten

Restaurants in de buurt

Er zijn heel wat uitstekende restaurants en brasseries in de buurt van Bed en Breakfast De Meren. Aarschot en omstreken heeft voor ieder wat wils. Wij zetten hieronder graag onze favorieten voor jullie op een rijtje. Onder deze opsomming vind je ook een extra woordje uitleg. Veel leesplezier, en tot snel!

Dit zijn enkele van onze favorieten:

 • De Verlossing - bijzondere, knusse brasserie in het teken van Willem Elsschot
 • Harte Troef - (h)eerlijke bistro met steeds weer verrassende gerechten
 • Brasserie Den Hofnar - vlakbij, gezellig met heerlijke suggestie
 • Ter Bogaerde - Restaurant in een oude watermolen met een uitstekende wijnkaart
 • Mistinguett - Tiny en tasty, en altijd weer speciaal
 • Hamburg - de betere hamburger in een trendy setting
 • 't Sant - eerlijke, gezellige brasserie op 1 km van B&B De Meren
 • De Netehoeve - met een prachtig terras gelegen langs de Nete 
 • De Gempemolen - prachtige brasserie in een oude watermolen
 • Het Westelhof - hét Merode restaurant in Westerlo
 • Den Eik -  brasserie in Averbode en toegangspoort tot De Merode
 • De Vijvers - brasserie, prachtig gelegen aan de vijvers in Averbode
 • Dubh-Linn - oergezellige Ierse pub op wandelafstand van de B&B

Glaasje op, laat je rijden!

Taxibedrijven in de buurt : Caboes of LVW-taxi of Taxi-René 

De Culinaire Pareltjes in de Buurt van B&B De Meren

Kies je voor een verblijf in B&B De Meren, dan omring je jezelf niet alleen met de serene natuurpracht en rust, maar ook met een verrukkelijke culinaire scène in de directe omgeving. In Aarschot en haar omliggende regio vind je een rijk scala aan uitstekende restaurants en charmante brasseries. Hier delen we met veel plezier onze favorieten, zodat je de authentieke smaken van de streek kunt ontdekken en beleven.

De Verlossing - Knusse brasserie in de literaire geest van Willem Elsschot

De Verlossing biedt niet enkel overheerlijke gerechten van traditioneel Belgische keuken, maar ook een unieke ervaring. In deze knusse brasserie ervaar je de literaire ambiance van Willem Elsschot.

Harte Troef - Waar iedereen thuis is

Hartetroef is een bistro die zijn naam eer aandoet met eerlijke en smaakvolle gerechten die je hart veroveren. Laat je verrassen door hun wisselende aanbod en ontdek nieuwe smaakcombinaties.

Brasserie Den Hofnar - Gezelligheid en heerlijke suggesties

Op korte afstand van B&B De Meren ligt Brasserie Den Hofnar. Hier geniet je van een warme ambiance en verrukkelijke suggesties die je smaakpapillen doen dansen.

Ter Bogaerde - Uitstekende wijnkaart in een oude watermolen

Voor een culinaire ervaring in een unieke setting moet je bij Ter Bogaerde zijn. Dit restaurant, gevestigd in een oude watermolen, biedt niet alleen heerlijke gerechten aan, maar ook een uitstekende selectie wijnen.

Mistinguett - Tiny en tasty, altijd speciaal

Klein is fijn bij Mistinguett. Deze sfeervolle plek biedt gerechten die met veel liefde en creativiteit zijn bereid, waardoor je altijd weer iets bijzonders proeft.

Hamburg - De betere hamburger in een trendy setting

Voor liefhebbers van de klassieke hamburger in een modern jasje is Hamburg de ideale bestemming. Proef hier de betere hamburger, omringd door een trendy sfeer.

't Sant - Eerlijke, gezellige brasserie op 2 km van B&B De Meren

Bij 't Sant geniet je van eerlijke gerechten in een gezellige brasserie, op slechts 2 km afstand van onze B&B. Perfect voor een smaakvolle avond dichtbij huis.

De Netehoeve - Het mooiste terras langs de Nete

Bij De Netehoeve geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van een heerlijk, koel terras aan de oevers van de Nete. Een ideale plek om te ontspannen en te genieten.

De Gempemolen - Prachtige brasserie in een oude watermolen

De Gempemolen is een ware parel, gevestigd in een historische watermolen. Hier proef je niet alleen de culinaire hoogstandjes, maar beleef je ook een stukje geschiedenis.

Het Westelhof - Hét Merode restaurant in Westerlo

Voor degenen die het gebied willen verkennen, is Het Westelhof de plek bij uitstek. Hier ervaar je het culinaire erfgoed van de Merode regio.

Den Eik - Brasserie in Averbode en toegangspoort tot de Merode

Den Eik is niet alleen een brasserie, maar ook een toegangspoort tot het prachtige De Merode gebied. Geniet van heerlijke gerechten en verken de natuurrijke omgeving.

De Vijvers - Prachtig gelegen aan de Vijvers van Averbode

De Vijvers biedt niet alleen smaakvolle gerechten, maar ook een schilderachtige omgeving aan de vijvers in Averbode. Een ideale combinatie van natuur en gastronomie.

Dubh-Linn - Oergezellige Ierse Pub op wandelafstand van de B&B

Voor een gezellige avond vol ambiance en lekker eten, is Dubh-Linn de place to be. Deze Ierse pub biedt een warme sfeer en enorm aanbod aan bier!

Wanneer je kiest voor een verblijf in B&B De Meren, kies je niet alleen voor rust en comfort, maar ook voor een smaakvolle ontdekkingsreis in de nabije omgeving. Ga op pad en proef de verscheidenheid aan restaurants en brasseries die je een culinair feest voorschotelen. Of je nu met je partner dineert of met je gezin op stap gaat, in Aarschot en omstreken wacht een smakelijk avontuur op je.

Smaakt dit naar meer? Reserveer je verblijf in de Meren via deze knop!

Lekker uit eten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x